Δεν θα παίξουν με την υγεία των φιλάθλων

Οι Ολλανδοί στέλνουν το μήνυμα στους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου που θέλουν να προστατεύσουν το προϊόν τους και το σημαντικότερο να πουλήσουν εισιτήρια διαρκείας. Στις 14 Ιουλίου (21.00) στο Philips Stadium, η Αϊντχόφεν θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο τελικό τεστ πριν μπει στο προκριματικό αγώνα του Champions League. Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

Το ματς θα διεξαχθεί μπροστά σε 35.000 φιλάθλους. Άπαντες θα είναι Ολλανδοί πολίτες, εμβολιασμένοι ή εφοδιασμένοι με αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό. Αυτοί θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Θέλουν να ισχύσουν και τα μέτρα τα οποία ισχύουν στο Champions League.

Είναι ξεκάθαρο πως με ανάλογα μέτρα θα γίνουν και οι αγώνες στην Ελλάδα. Για να μη γίνουν τα γήπεδα εστία μετάδοσης της πανδημίας. Γιατί μπορεί όσο περνάει ο καιρός να ενισχύεται η ανοσία της αγέλης, όμως η εμφάνιση της ινδικής μετάλλαξης Δέλτα προκαλεί έντονες ανησυχίες. Εξάλλου κανείς δεν προτίθεται να παίξει με την υγεία των πελατών του.

Ουδείς θέλει να πάμε σε πρωτάθλημα με κλειστά γήπεδα, γι’ αυτό και θα είναι ξεκάθαρο με την… προτροπή των ιδιοκτητών των ΠΑΕ πως δικαίωμα εισόδου θα έχουν σίγουρα οι εμβολιασμένοι και στη συνέχεια υπό προϋποθέσεις όσοι έχουν αρνητικά τεστ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα