«Δεν θα… περάσει έτσι!»

Μόνο στο… ντούκου δεν θα περάσει η απόφαση του Δημήτρη Παπαδόπουλου να εκτελέσει το πέναλτι στον αγώνα με την Καλλονή, παρά την εντολή του Γιώργου Παράσχου για τον Ουμπίντες. Ο τεχνικός ηγέτης του Ατρόμητου, μετά το τέλος του αγώνα, στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η συγκεκριμένη κίνηση του διεθνή φορ δεν θα περάσει… απαρατήρητη και θα συζητηθεί με τη διοίκηση και τον παίκτη.

Αρχικά, για την αναμέτρηση, ο Έλληνας κόουτς, ανέφερε: «Δυστυχώς πήραμε τρεις βαθμούς με πάρα πολύ άγχος, γιατί κάναμε ένα ημίχρονο πάρα πολύ καλό, πρέπει να είμαστε μαζοχιστές, δεν είναι δυνατό τόσες ευκαιρίες και να μην μπορούμε να βάλουμε γκολ. Επιπολαιότητα και ατομισμός μας χαρακτηρίζει αρκετές αγωνιστικές, πρέπει να το κόψουμε γιατί η μπάλα τιμωρεί».

Και συνέχισε: «Είχαμε τον πρώτο λόγο μέχρι το γκολ, μετά έπρεπε να ηρεμήσουμε και να γίνουμε πιο επικίνδυνοι, αχαρακτήριστη νευρικότητα μετά. Θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με τα παιδιά για να λύσουμε το πρόβλημα».

Αναφορικά για τη φάση του πέναλτι και την απόφαση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, σχολίασε: «Είχα πει να χτυπήσει ο Ούμπιντες το πέναλτι, ο Παπαδόπουλος θεώρησε να κάνει του κεφαλιού του και να το χτυπήσει εκείνος, δεν θα περάσει απαρατήρητο, θα το συζητήσουμε αύριο και με τον παίκτη και με τη διοίκηση».

Διαβάστε επίσης