«Δεν θα βρίσκομαι στο Μαξίμου αποκομμένος από τα πρόβλημα της κοινωνίας»

Επίτιμος δημότης Καρπάθου ο πρωθυπουργός το πρωί, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στο νησί, ενώ αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που συνδέουν την Κάρπαθο με την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη.

«Δεν σκοπεύω να βρίσκομαι στο Μέγαρο Μαξίμου αποκομμένος από τα πραγματικά πρόβλημα της κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «είμαι εδώ για να ακούσω και να χαράξω ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

«Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε στο ακέραιο», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε για τα βασικά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νοσοκομείο του νησιού το οποίο, όπως είπε, σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες με όλο το προσωπικό και τις δομές που χρειάζεται.

“Θα είμαστε η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων”

«Δεν θα έρθουμε απλώς για να κόψουμε κορδέλες», επεσήμανε, σημειώνοντας πως θα εξετάσει και το αίτημα των κατοίκων για δημιουργία μιας μικρής μονάδας για τους νεφροπαθείς.

«Θα είμαστε η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, δεν θα ξαναγυρίσουμε στην αχρείαστη πόλωση και τον διχασμό», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης