Δεν θέλει στα πόδια του τον Ηρακλή ο Σαββίδης

Υπάρχει τζόγος γύρω από την προοπτική να συγχωνευθεί ο νεοφώτιστος Βόλος είτε με τον Ηρακλή είτε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πέρα από τα εμπόδια που βάζει η νομοθεσία, η οποία απαγορεύει τη συνένωση δύο ομάδων από διαφορετικές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τις πιθανότητες για επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και κάποιον από τους ενδιαφερόμενους περιορίζουν και άλλοι παράγοντες.

Η προοπτική του Ηρακλή καίγεται εκ των πραγμάτων, αν και νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι είναι η μόνη περίπτωση που μπορεί να ξεπεραστούν οι διατάξεις του νόμου. Κι αυτό επειδή και οι δύο ΠΑΕ έχουν ΑΦΜ που παραπέμπει στην Πιερία!!!

Το πρόβλημα με τους «κυανόλευκους» είναι ότι δεν τους θέλει στα πόδια του ο Ιβάν Σαββίδης. Ειδικά από τη στιγμή που επιδιώκει τη χρήση του Καυτανζογλείου μέχρι την κατασκευή νέου γηπέδου.

Ούτως ή άλλως, το μεγάλο αφεντικό του ΠΑΟΚ είναι της λογικής «μία πόλη, μία ομάδα». Του χαλάει ήδη τα σχέδια ο Άρης, οπότε η επιστροφή του Ηρακλή θα δημιουργούσε ακόμα περισσότερα προβλήματα στον επιχειρηματία που φιλοδοξεί να κυριαρχήσει σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

Αν βάλουμε στη μεγάλη εικόνα και τις συζητήσεις που κάνουν οι Βολιώτες με τους πρωταθλητές για την απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στον Σαββίδη και τον δήμαρχο του Βόλου που καθορίζει ή έστω επηρεάζει τις εξελίξεις στη νεοφώτιστη ομάδα.

Δεν γίνεται, λοιπόν, από τη μία να συζητούν για το ενδεχόμενο συνεργασίας και από την άλλη να πάει ο Μπέος κόντρα στις βουλές του Ιβάν. Γίνεται; Οι ευκόλως εννοούμενες απαντήσεις παραλείπονται…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα