Δεν το έχει με τα μαθηματικά ο Κυριάκος Κυριάκος

Η καυτή ανάσα της ΑΕΚ καίει τον ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από την Ένωση πριν αρχίσει το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν καλά πως, αν με τις αστοχίες εκτός αγωνιστικών χώρων απολέσουν τη δεύτερη θέση και ως εκ τούτου και το δεύτερο εισιτήριο της χώρας για το Champions League, μπορεί να υπάρξουν ισχυρές αναταράξεις.

Το Σαββιδοτεχνείο έχει εξαπολύσει εκστρατεία ότι αυτό που κυνηγά ο ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα και η κάλυψη της διαφοράς από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επηρεάσει ψυχολογικά τους «Ενωσίτες», ότι δεν έχει νόημα να υπερβάλουν εαυτούς, καθώς στο CAS θ’ ανατραπεί η σημερινή κατάσταση και η ΑΕΚ δεν θα είναι σε θέση να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Στο παιχνίδι αυτό δεν μπορούσε να λείψει ένα από τα βασικά στελέχη του Ιβάν Σαββίδη, ο Κυριάκος Κυριάκος, που παίζει την επικοινωνία στα δάχτυλα. Σε αυτήν τη λογική έκανε ανάρτηση-μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Το διοικητικό στέλεχος του «Δικεφάλου του Βορρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας. Έρχονται 11 ή 12 παιχνίδια που αυτή η οσμή κρίσης μπορεί να εξαφανιστεί. 30 βαθμοί στο τραπέζι του πρωταθλήματος και θέλουμε 7 περισσότερους από τον Ολυμπιακό, μια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μια ακόμη κατάκτησή του».

Προφανώς, ο Κυριάκος Κυριάκος στα θεωρητικά θα ήταν καλός, αλλά με τα μαθηματικά δεν το έχει και πολύ…

 

Διαβάστε επίσης