Δεν υπάρχουν άδειες ΜΕΘ, αλλά στην Sl 2 θέλουν τηλεδιάσκεψη με Τσιόδρα και Σύψα…

Το ότι οι ΜΕΘ είναι γεμάτες από διασωληνωμένους και η οικονομία δύσκολα θα ξεκλειδώσει χωρίς περιορισμούς μεσ΄  τον Δεκέμβριο περνά απαρατήρητο από τους παράγοντες της ΕΠΟ, της Super League 2 και της Football League.

Με επιστολή της προς την επιτροπή λοιμωξιολόγων  η ΕΠΟ έκανε τη δική της κίνησης προκειμένου να εξαντληθούν τα περιθώρια εκκίνησης των δύο πρωταθλημάτων, λέει το ρεπορτάζ.

Οι άνθρωποι δεν παρακολουθούν ούτε την καθημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Τον Γκίκα τον Μαγιορκίνη και την Βάνα Παπαευαγγέλου που τα λένε καθαρά…

Χθες είπανε πάλι ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και θα παραμείνει κρίσιμη. Κι ότι ακόμη κι αν ανοίξουν κάποιοι κλάδοι της Οικονομίας θα γίνει με περιοριστικά μέτρα.

Αλλά, για τους παράγοντες της SL2 και της Football League αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Έβαλαν μπροστά την ΕΠΟ να ζητήσει τηλεδιάσκεψη με τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά για να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τις δυο κατηγορίες.

Ας κοιτάξουν τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Σύψα που έλεγε ότι “εδώ δεν έχουμε ανθρώπους να βάλουμε στις ΜΕΘ και σεις μου ζητάτε να ξεκινήσει η Super League 2…”

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα