«Δένει» Μήτρογλου

Νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους, αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα αναμένεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Κώστα Μήτρογλου, θέλοντας να… δέσει τον Έλληνα επιθετικό.

Πριν από μερικούς μήνες, οι «ερυθρόλευκοι» υπέγραψαν νέα συμφωνία με τον διεθνή φορ, σύμφωνα με την οποία, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ενώ και στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έχει μπει ρήτρα 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, έπειτα από την εκπληκτική παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ, οι φήμες για νέο συμβόλαιο από τους Πειραιώτες έγιναν… πάρα πολλές, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου του Λιμανιού, θέλουν να… δέσουν τον διεθνή άσο.

Άλλωστε, με τις τελευταίες του εμφανίσεις, κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, έχουν ανεβάσει κατά πολύ τις… μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας ετοιμάζονται να προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο στον Μήτρογλου, αλλά και να μεγαλώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Πάντως, στον Ολυμπιακό, αναφέρουν πως πριν από λίγους μήνες επισημοποιήθηκε η νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θέλοντας να ρίξουν τους τόνους από τις τελευταίες φήμες.

Διαβάστε επίσης