Προηγούμενη Δημοσίευση
Ιταλία: Δώδεκα συλλήψεις μελών νεοναζιστικής ομάδας στην Μπολόνια
Διαβάστε επίσης
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν εντυπωσιασμένος από την χθεσινή εμφάνιση του Κέντρικ Ναν και δεν κρύβει την επιθυμία του να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια. Η απόδοσή του στον αγώνα έδειξε τη δυναμική του και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται αποφασισμένος να τον διατηρήσει στο πλάνο της ομάδας για το μέλλον.
Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ σχολιάζει στο Instagram, σχολίασε μία παλιά φωτογραφία του Ναν, γράφοντας το εξής: «Όταν (αν) ποτέ φύγεις από την Ελλάδα, θα μιλάς και αρχαία ελληνικά… Μπορεί να πάρει κάποια χρόνια».
Θυμίζουμε πως ο Ναν είναι δεύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας με 18,9 πόντους ανά αγώνα στη regular season, πίσω μόνο από τον Κάρσεν Έντουαρντς που έχει 19,8.//ΔΜ
Προηγούμενη Δημοσίευση
Ιταλία: Δώδεκα συλλήψεις μελών νεοναζιστικής ομάδας στην Μπολόνια
Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα