«Δεσμευμένος σε μία ακροδεξιά που έχει μίσος για την Αριστερά…»

«Θα ήταν καλό να είχε κλείσει χθες (σ.σ. η αξιολόγηση), αλλά δεν πρέπει να απολυτοποιούμε καμιά ημερομηνία. Θέλουμε να κλείσουμε τώρα, να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση, να περάσει η χώρα στην κανονικότητα, να λειτουργούν κανονικά οι διαδικασίες της χρηματοδότησης, αλλά να μην πάμε και στο άλλο άκρο».

Αυτά σημειώνει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Η Εποχή», ο Νίκος Παππάς. Παράλληλα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Η κατάσταση δεν είναι, όμως, αυτή που ήταν πριν στην Ευρώπη. Ο Σαμαράς π.χ., υπολογίζοντας στην αριστερή παρένθεση υπολόγιζε και στο κλείσιμο του “ματιού” κάποιων κέντρων, υπήρχε μεθόδευση για να οδηγηθούμε στην ασφυξία. Αυτήν τη στιγμή, όμως, είναι σαφές ότι η κεκτημένη ταχύτητα με την οποία πήγε ο πρόεδρος της Ν.Δ. για να επαναλάβει αυτήν την πολιτική, δυστυχώς τον οδήγησε σε μια κατάσταση που οι σύμμαχοί του ολοένα και λιγοστεύουν. Το κάνει όμως διότι είναι δεσμευμένος σε μια ακροδεξιά που έχει πραγματικό μίσος για την Αριστερά, την οποία (σ.σ. ακροδεξιά) είχε στη βιτρίνα, αλλά ο Μητσοτάκης την έβαλε στη διοίκηση».

Τέλος, ο κ. Παππάς υποστηρίζει ότι «υπάρχουν και οι πιέσεις πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων που αισθάνονται να αποσταθεροποιείται ο σκληρός πυρήνας του συστήματος εξουσίας στην Ελλάδα. Υπάρχουν τόσοι φάκελοι διαπλοκής ανοιχτοί», υπογραμμίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα