Δέσμευση Πατούλη για επιτάχυνση των έργων της «Αγια Σοφιάς»

Τη δέσμευση της Περιφέρειας Αττικής ότι θα προχωρήσουν άμεσα τα συνοδά έργα της «Αγια-Σοφιάς» απέσπασε η ΑΕΚ.

Με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη (και παρόντες επίσης τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου, τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου) η πλευρά της «Ένωσης» συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τον Γιώργο Πατούλη.

Από τη συζήτηση προέκυψε η διαβεβαίωση της Περιφέρειας ότι δεν θα χαθεί άλλος χρόνος, κάτι που επισφραγίστηκε από τα λεγόμενα Μελισσανίδη, ο οποίος δήλωσε βγαίνοντας:

«Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Είναι και ο Δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης υποστήριξε ότι «Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα».

Ενώ με τη σειρά του ο δήμαρχος Νέας  Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ανέφερε ότι

«Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει».

Διαβάστε επίσης