Δέσμευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πληρωμή

Ο στόχος των ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκόοι οποίοι απείχαν και σήμερα (10/4) από την προπόνηση– μάλλον επιτυγχάνεται. Η «πράσινη» εταιρία διαβεβαίωσε Έλληνες και αλλοδαπούς τριφυλλοφόρους πως αύριο Τετάρτη (11/4) θα κατατεθεί στους λογαριασμούς τους το 30% για τη δόση του Δεκεμβρίου. Επισημαίνοντας ότι το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές και τα καταθετήρια. Όπως είναι προφανές, αν η υπόσχεση γίνει πράξη, τότε οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Να σημειώσουμε πως η κίνηση αυτή -υπό το βάρος των εξελίξεων και της κατακραυγής που προκάλεσε η αποχή των ποδοσφαιριστών- σημαίνει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπαναχώρησε από την εκφρασθείσα θέση της. Να πληρώσει άμεσα τους ημεδαπούς παίκτες και να καταθέσει χρήματα αργότερα (18/4) στους ξένους.

Απόφαση που είχε – σε συνδυασμό με τις οφειλές και την μη τήρηση δεσμεύσεων- προκαλέσει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Οι οποίοι, σε επικοινωνία των αρχηγών με τον πρόεδρο της εταιρίας, Βασίλη Κωνσταντίνου, είχαν διαμηνύσει ότι δεν αποδέχονται το διαχωρισμό. Και κάλεσαν τους διοικούντες να καταβάλλουν το μέρος των οφειλομένων σε άπαντες τους παίκτες, ανεξάρτητα από εθνικότητα.

Διαβάστε επίσης