Δέσποινα Βανδή: «Δεν υποδύομαι τον σεφ, κύριε Λαζάρου!»

Τι απαντά η τραγουδίστρια στην αντίδραση του γνωστού σεφ για τη νέα εκπομπή της

Δεν λέει όχι στο να κολυμπά και σε… αχαρτογράφητα για εκείνη νερά και να πειραματίζεται.

Η Δέσποινα Βανδή έχει αποδείξει και άλλες φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να είναι επιτυχημένη εκτός από το τραγούδι, και στην παρουσίαση, όπως επίσης και στη μαγειρική, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες των εδεσμάτων που ετοιμάζει με τα χεράκια της και ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram.

Μάλιστα σε λίγες μέρες πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και η νέα της ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή στο Open, με την οποία θα αλωνίζει σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, ήδη ήρθε η πρώτη (αρνητική) αντίδραση από την πλευρά του γνωστού σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος μάλλον δείχνει να αμφισβητεί τις μαγειρικές της ικανότητες.

Τι έχει να πει γι’αυτό η ίδια η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια;

Τα αποκάλυψε όλα στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τη Χριστίνα Αλεξίου:

 «Θεωρώ ότι ο κ. Λαζάρου είχε λάθος πληροφορίες. Δεν υποδύομαι τον σεφ. Υπάρχει σεφ στην εκπομπή και είναι ο Βαγγέλης Δρίσκας. Αλλά ως προς το μαγείρισσα, απ’ ό,τι μου λένε ο άντρας μου, τα παιδιά μου και οι φίλοι μου, είμαι καλή! Μέχρι εκεί τα καταφέρνω! Ανήκω στην κατηγορία των κλασικών μαμάδων, που εργάζονται και μαγειρεύουν και φροντίζουν την οικογένειά τους», τόνισε, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική της απάντηση σε όσα εκείνος της καταλόγισε…

Διαβάστε επίσης