ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης αδιάφορος στο περίπτερο του Άρη, ο Τσίπρας με φανέλα του ΠΑΟΚ υποσχόταν… γήπεδο το 2018 (video-pic)

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε. Ο Μητσοτάκης πέρασε μπροστά από το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ και δεν σταμάτησε. Μάταια τον περίμενε ο Καρυπίδης.

Άκου, τι γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες: «Τα πάντα ήταν έτοιμα από νωρίς στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στη ΔΕΘ. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης, περιμένοντας μεταξύ άλλων και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρόλα αυτά έμεινε με την προσμονή, αφού όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Πρωθυπουργός πέρασε μπροστά από το περίπτερο του με τη συνοδεία του, ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ σε αυτό».

Που είναι οι παλιές καλές ημέρες που ο Τσίπρας σταμάτησε μπροστά στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και έπαιρνε και φανέλα με το όνομά στην πλάτη. Πάνε εκείνες οι μέρες.

Πάνε εκείνες οι καλές μέρες που ο Τσίπρας πουλούσε ΠΑΟΚτζιλίκι κι έταζε γήπεδο στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Πάνε τα μαραμύθια.

Αυτή είναι και η διαφορά μεταξύ του Κυριάκου και του Αλέξη. Ο ένας τον έγραψε κανονικά τον Καρυπίδη κι ο άλλος πήγε και κρατούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, ντεμέκ ΠΑΟΚτζής, που λένε και στην Μακεδονία.

ΙΔΟΥ ο λαϊκιστής Αλέξης

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα