Δεύτερη φορά γαμπρός ο Παππάς

Με σύμφωνο συμβίωσης ένωνσαν την κοινή ζωή τους ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και η Βασιλική Σελήνη που είναι υπεύθυνη λειτουργίας στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού OPEN

Για δεύτερη φορά ντύθηκε γαμπρός ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κι αυτό για χάρη της Βασιλικής Σελήνη που είναι υπεύθυνη λειτουργίας στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού OPEN.

Όταν, βέβαια, λέμε ότι ντύθηκε γαμπρός, δεν κυριολεκτούμε ως προς το… ενδυματολογικό της περίστασης, καθώς ο πρώην υπουργός και η σύντροφός του επέλεξαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης παρουσία μόνο του συμβολαιογράφου τους, οπότε μη φανταστείτε τίποτα σμόκιν και λουστρίνια.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το «βίος ανθόσπαρτος» ευχήθηκαν στο ζευγάρι ελάχιστοι «κολλητοί» φίλοι που συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του πρώην υπουργού. Μάλιστα, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και τα δύο παιδιά που ο Νίκος Παππάς έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του, τα οποία διατηρούν άριστες σχέσεις με τη Βασιλική Σελήνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα