Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως για τη δολοφονία Τόσκο

Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως προέκυψε μετά την απολογία του 49χρονου φίλου της 26χρονης που παρέσυρε και σκότωσε με μισθωμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο τον Βούλγαρο οπαδό του Άρη Τόσκο, τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο, για το κακούργημα της «βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης» και για πλημμελήματα όπως «συμπλοκή», «σωματικές βλάβες», «φθορά ξένης περιουσίας» κ.α.

Η 2η ειδική ανακρίτρια ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ η εισαγγελέας γνωμοδότησε υπέρ της προσωρινής κράτησης του. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τις επόμενες μέρες, θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου και μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος ενώ του επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι βρισκόταν στο σημείο αλλά ότι δεν συμμετείχε στο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα