Διαιτητικές «ομορφιές» με fake news Σαραϊδάρη

Μετρ στα επικοινωνιακά αποδεικνύεται ο Δημήτρης Σαραϊδάρης! Με συνοπτικές διαδικασίες έβγαλε  στη σέντρα τον Θανάση Τζήλο. Διέρρευσε  ότι ο διεθνής διαιτητής  παραδέχθηκε πως έκανε λάθος που δεν υπέδειξε  πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στη μονομαχία του Κυριάκου Κυβρακίδη και του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Κατά  τον άλλοτε διεθνή βοηθό και κουμανταδόρο της ΚΕΔ για ένα φεγγάρι ο Τζήλος ομολόγησε παρουσία του Απόστολου Κουρκούνα. Του  παρατηρητή διαιτησίας. Πως  συνυπήρξαν οι τρεις τους στα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς να ΄ναι μπροστά και εκπρόσωπος του Ατρόμητου μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο Σαραϊδάρης.

Ο Μήτσος, άλλωστε, είναι πονηρός! Στον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης το 2013, κατάφερε κι έπεισε τους πάντες ότι εκείνος ως βοηθός ενημέρωσε τον Θανάση Γιάχο για την απόκρουση  του Γιάννη Μανιάτη αλά Μανουέλ Νόιερ. Μόνο που κατά τον σύμβουλο του ΠΑΟΚ σε θέματα διαιτησίας ο ρέφερι από τη Χίο δεν τον άκουσε κι έτσι πήρε ο Ολυμπιακός ένα τρόπαιο που ίσως έπαιρνε ο Αστέρας. Μόνο ο Σαλονικιός  βγήκε λάδι από εκείνη την υπόθεση. Έστω κι αν δεν αντιλήφθηκε ούτε ένας στο ΟΑΚΑ ότι ο Σαραϊδάρης είχε υποδείξει το πέναλτι και την αποβολή του Μανιάτη. Κι επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, ο Μήτσος  θα πούλησε κι εκδούλευση  στον Τζήλο. Στο στιλ ότι «έδωσα την ομολογία σου για να πέσεις στα μαλακά». Έτσι, και στον εργοδότη του -λέγε με Μάκη- γίνεται αρεστός διότι απέσπασε παραδοχή διαιτητή ότι αδίκησε τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ρέφερι έκανε να αισθάνεται υποχρεωμένος…

Διαβάστε επίσης