Διακοπές σε σκάφος εφοπλιστή ο Καραμανλής – Κυκλοφορούσε με γυαλιά και σκούφο

Στην Κάρπαθο «ινκόγκνιτο» βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όπου έκανε διακοπές  σε σκάφος γνωστού εφοπλιστή για τέσσερις ημέρες μαζί με την οικογένεια του.

«Το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στον Βρόντη. Ήταν μεγάλη παρέα ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Γιάννης Φιξ. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως όσες μέρες ήταν εδώ το σκάφος, υπήρχε κι ένα υποβρύχιο στην περιοχή, προφανώς για λόγους ασφαλείας», λέει κάτοικος του νησιού και συνεχίζει: «Ο κ. Καραμανλής πέρασε τις περισσότερες ώρες στο σκάφος ενώ στις ελάχιστες βόλτες του εμφανίστηκε φορώντας μεγάλα γυαλιά και σκούφο».

Ποιος τον επισκέφθηκε

Μία από τις ελάχιστες φορές που βγήκε έξω για φαγητό ήταν στα Σπόα, ένα πανέμορφο χωριό με καλό φαγητό. Ο μόνος που τον επισκέφθηκε στο σκάφος ήταν ο Καρπάθιος γυναικολόγος Dr. Μανώλης Καπετανάκης με τον οποίο ο κ. Καραμανλής διατηρεί φιλικές σχέσεις. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή κ. Νατάσα Παζαΐτη επισκέφθηκε την Όλυμπο, ένα χωριό που την ενθουσίασε.

Εκεί, έκανε τα ψώνια της σε ένα από τα παραδοσιακά μαγαζιά της περιοχής «προδίδοντας» το μυστικό των διακοπών και τον ενθουσιασμό της για την όμορφη Κάρπαθο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα