Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. το δημοσίευμα για τα €19.000.000 που φέρεται να βρέθηκαν σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ

Με μια λακωνικότατη ανακοίνωση 20 λέξεων, η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σύμφωνα με το οποίο σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ποσό ύψους €19.000.000.
«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”» αναφέρει κατηγορηματικά η ΕΛ.ΑΣ., αυξάνοντας ωστόσο τις απορίες για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Στο επίμαχο αποκλειστικό δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» το βράδυ της περασμένης Τρίτης αστυνομικές και φορολογικές Αρχές έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού και ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο ανακάλυψαν ειδική κρύπτη που στα «σπλάχνα» της έκρυβε ποσό ύψους 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες κυρίως των 50 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» το συγκεκριμένο σπίτι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα και το εντυπωσιακό είναι ότι, παρότι ήταν ουσιαστικά ακατοίκητο, το φρουρούσαν άνδρες εταιρίας security 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” υπάρχουν ανεπιβεβαίωτα στοιχεία της υπόθεσης που παραπέμπουν στον Άκη Τσοχατζόπουλο,

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το ρεπορτάζ της «Δημοκρατίας» έχει γίνει ξεσπάσει ένα όργιο φημών και σχολίων με πολλούς να αναρωτιούνται αν βρισκόμαστε πρo μίας σημαντικής αποκάλυψης (και εφόσον επιβεβαιωθεί μίας σημαντικής δημοσιογραφικής επιτυχίας) ή για περίπτωση fake news που έχει τρελάνει των χρήστες των social media.

Διαβάστε επίσης