Διάσημος επιχειρηματίας συνελήφθη για υπόθεση οργίων

Σάλος έχει προκληθεί στα νησί της Αφροδίτης με την είδηση της σύλληψης ενός πασίγνωστου επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και διαφθορά δύο ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον 57χρονο επιχειρηματία. Κ. Λ., ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ γνωστής εταιρείας Πετρελαιοειδών στην Κύπρο. Μαζί του συνελήφθη και ο 35χρονος φίλος του Ν. Ν. για συμμετοχή στην ίδια υπόθεση. Και οι δύο άνδρες προφυλακίστηκαν για έξι ημέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν 15χρονη που είχε γνωρίσει τον 35χρονο μέσω Facebook, κατήγγειλε στην αστυνομία πώς ο ίδιος την απήγαγε, την πήγε στο διαμέρισμά του και τη βίασε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ίδιο διαμέρισμα βρισκόταν και μια 14χρονη η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να μετέφερε τις δύο ανήλικες στο σπίτι του 57χρονου και εκεί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και με τον επιχειρηματία. Ο άνδρας αυτός υποστηρίζει ότι οι δύο ανήλικες πρόσφεραν σεξ επί πληρωμή και πήγαν με τη θέλησή τους.

Μάλιστα, εξετάζεται αν τα δύο κορίτσια έκαναν χρήση ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Εντύπωση προκαλούν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι στο σπίτι του επιχειρηματία υπήρχε δωμάτιο με σεξουαλικά βοηθήματα και άλλα όργανα που χρησιμοποιούνται σε σεξουαλικά όργια.

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και 35χρονος φίλος του δεν έφεραν ένσταση στη προφυλάκιση τους. Ο Κ. Λ. κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί εμπορίας προσώπων και διαφθορά γυναίκας. Ο Ν. Ν. κατηγορείται για εμπορία παιδιών, απαγωγή, βιασμό, πρόκληση πραγματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων, άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς και κλοπή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα