Διασωληνωμένος παραμένει ο Ντανούτ Λούπου

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου νοσηλεύεται ο Ντανούτ Λούπου, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει διασωληνωθεί και επικρατεί ανησυχία για την υγεία του.

Τα πνευμονολογικά προβλήματα που ταλαιπώρησαν τον Λούπου τα προηγούμενα χρόνια είχαν ως συνέπεια να καταπονηθεί ο οργανισμός του.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν τονίζουν πως έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι συνεργάσιμος, ωστόσο το επίπεδο οξυγόνου στον οργανισμό του βρίσκεται στο 85% και ως εκ τούτου απαιτείται μηχανική υποστήριξη.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Φλορίν Προυνέα, έδωσε νέες πληροφορίες για την κατάσταση του Λούπου, ισχυριζόμενος ότι τις έμαθε από την οικογένεια του. Ο 52χρονος άσος της Ντιναμό Βουκουρεστίου, ανέφερε:

«Μίλησα την Τετάρτη με ένα στενό φίλο της οικογένειας. Όλοι τους ανησυχούν, καταλαβαίνω ότι δεν είναι πολύ καλά, αλλά εγώ πιστεύω στη δύναμη του. Αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, αλλά στο παρελθόν.

Τα νεφρά του είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ντανούτ είναι δυνατός, θα το ξεπεράσει σίγουρα και τον περιμένουμε στα παιχνίδια της Ντιναμό, θα ξαναπάμε μαζί για φαγητό σύντομα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα