Διαθέσιμα και τα εμβόλια Pfizer – Moderna για τους 18-29 ετών

Μπροστά στον κίνδυνο εκδήλωσης τέταρτου κύματος, οι ειδικοί προειδοποιούν για την ανάγκη εμβολιασμού, έστω της πρώτης δόσης του εμβολίου

Με την πανδημία να είναι ακόμα εδώ οι επιστήμονες επισημαίνουν την ανάγκη εμβολιασμού ώστε να αποφευχθεί ένα τέταρτο κύμα πανδημίας και κάνουν απευθύνουν έκκληση ώστε οι πολίτες να μην εφησυχαστούν και να προχωρήσουν ακόμα και στην πρώτη δόση του εμβολιασμού πριν φύγουν για καλοκαιρινές διακοπές.

Την ίδια ώρα, ο ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, προανήγγειλε τη διάθεση και των άλλων δύο εμβολίων, εκτός της Johnson & Johnson για τους 18-29, δηλαδή των Pfizer και Moderna τις επόμενες ημέρες.

Γεωργαντάς: Pfizer και Moderna στο εμβολιαστικό πρόγραμμα για τους 18-29

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι οι νέοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών θα μπορούν να εμβολιάζονται από τις επόμενες ημέρες και με τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, εκτός από το μονοδοσικό της Johnson & Johnson. Τα δε ραντεβού τους θα κλείνονται από τις 7 Ιουνίου και μετά. Μέχρι στιγμής και λόγω της έλλειψης του μονοδοσικού με το οποίο ξεκίνησε ο εμβολιασμός τους, έχουν εμβολιαστεί περίπου 65.000 αν και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί περισσότεροι.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα