Διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου!

Σάλος έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό κόσμο του Hollywood με την είδηση που έσκασε σαν βόμβα! Αυτή τη φορά το αμερικανικό περιοδικό «Star» –το οποίο κατά καιρούς δημιουργεί σκάνδαλα χωρίς να υπάρχει πραγματική αιτία– ισχυρίζεται πως ο M. Douglas παίρνει διαζύγιο από την πανέμορφη σύζυγό του C.Z. Jones. Το ζευγάρι χωρίζει και μάλιστα με ένα χρυσό διαζύγιο, το οποίο εκτιμάται στα 300 εκατομμύρια δολάρια!

Είναι αλήθεια πως έχουν περάσει δύσκολα και λόγω των προβλημάτων υγείας που ταλαιπωρούν και τους δυο, αλλά και λόγω των μεταξύ τους διαφορών, τις οποίες βέβαια κατάφεραν να ξεπεράσουν αρκετές φορές. Τώρα όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του συγκεκριμένου περιοδικού, τα προβλήματα είναι μεγάλα και αξεπέραστα και το ζευγάρι έχει καταλήξει στην εσχάτη λύση του διαζυγίου.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι τα ψυχολογικά προβλήματα της ηθοποιού οδήγησαν τον Douglas να πάρει αυτή την απόφαση.
Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες του χωρισμού φούντωσαν όταν η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας χωρίς να τη συνοδεύει ο σύζυγός της, τον οποίο συνήθως δεν αφήνει λεπτό!

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου, με τον Douglas να μην αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της συζύγου του η οποία οφείλεται στα ψυχολογικά της προβλήματα.

Το ζευγάρι δεν έχει απαντήσει ακόμα στο δημοσίευμα, αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές ότι δημοσιεύει ψεύτικα διαζύγια για να πουλήσει φύλλα… Ο χρόνος θα δείξει…

Διαβάστε επίσης