«Διαζύγιο» της ΑΕΛ και με τον Γιαγκιμόφσκι

Τελικά, παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες, ΑΕΛ και Νίκολα Γιακιμόφσκι δε θα συνεχίσουν να συνεργάζονται. Είχε γίνει γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία θα συμμετείχε στην προετοιμασία αλλά σήμερα (8/7) η «βυσσινί» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε, κοινή συναινέσει, η συνεργασία της με τον 29χρονο μέσο.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Γιακιμόφσκι.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στους 6 μήνες που ήταν μαζί μας.

Η συμβολή του στην υπέροχη εικόνα που είχε η ομάδα μας στον δεύτερο γύρο ήταν ιδιαίτερα σημαντική, με αποκορύφωμα το υπέροχο γκολ με τον ΠΑΟΚ και την εξαίρετη ασίστ στον Μπράλιτς στην ιστορική νίκη επί της ΑΕΚ στην Αθήνα και η πόρτα της ομάδος μας θα είναι πάντοτε ανοιχτή γι αυτόν.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του και υγεία κι ευτυχία για τον ίδιο και τα μέλη της οικογενείας του.

Ήδη την ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν αποχαιρετήσει οι Νόε Ακόστα και Λεοζίνιο των οποίων τα συμβόλαια έληξαν, ο Χούμπτσεφ που αποχώρησε και έχουν λύσει κοινή συναινέσει τα συμβόλαια τους οι Μπαργκάν, Ταλέσκι, Γρομητσάρης και Γιακιμόφσκι και αναμένεται να λυθεί η συνεργασία με τους Γκόικοβιτς και Κούνιτς, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις, αφού τους έχει δοθεί άδεια και έχουν ήδη έλθει σε συμφωνία με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες».

Διαβάστε επίσης