Δίχτυα για τον διεθνή Βούλγαρο Στραχίλ Ποπόφ ρίχνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον στη θέση του αριστερού εξτρέμ και πλησιάζει στις απαιτήσεις της Νιμ για την αγορά του. Παράλληλα εντείνει τις προσπάθειές της και για την απόκτηση δεξιού μπακ.

Στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Στραχίλ Ποπόφ. Ο 31χρονος Βούλγαρος, που ανήκει στη Χατάισπορ, με την τουρκική ομάδα, όμως, να έχει οικονομικά προβλήματα, οπότε ενδέχεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο 35 φορές διεθνής αμυντικός είχε την περασμένη σεζόν 37 συμμετοχές και 3 ασίστ στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από γεμάτες χρονιές και θεωρείται πολύ καλή και αξιόπιστη λύση για τη θέση.

Οι Βούλγαροι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον Στραχίλ Ποπόφ και γράφουν, μάλιστα, πως η ελληνική ομάδα πιέζει για την απόκτηση του!

Συγκεκριμένα, το ”topsport.bg” αναφέρει: «Ο Βούλγαρος αμυντικός Στραχίλ Ποπόφ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η οποία πιέζει να τον αποκτήσει. Ο διεθνής αμυντικός αγωνίζεται εδώ και καιρό στην γειτονική Τουρκία.

Επί του παρόντος, η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και προτεραιότητα αποτελεί η θέση του δεξιού μπακ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα