Διέρρευσαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες διάσημης τραγουδίστριας! (βίντεο+φωτό)

Γιατί έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media

Δεν χρειάζονται πολλές φορές για να γίνει… η στραβή, όπως χαρακτηριστικά λέγεται, για να περιγράψει κανείς παρόμοιες περιπτώσεις.

Μία φορά αρκεί, για να έρθουν τα πάνω-κάτω στη ζωή ενός ανθρώπου και ιδίως όταν πρόκειται για μία σταρ, όπως η Ίγκι Αζαλέα, της οποίας γυμνές φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο από μία φωτογράφισή της στο περιοδικό «GQ», η οποία έγινε το 2016.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ράπερ αντέδρασε άμεσα κλείνοντας τους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter. Όμως, φρόντισε πριν από τη διαγραφή τους να ενημερώσει τους θαυμαστές της για το τι συμβαίνει.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είχαν χρησιμοποιηθεί τελικά από το περιοδικό, και όπως τόνισε, θα έπρεπε να είχαν σβηστεί και φυσικά να μην είχαν δημοσιευθεί χωρίς την συγκατάθεσή της.

«Πολλές γυναίκες υψηλού προφίλ έχουν φωτογραφηθεί για το GQ με χέρια τους τοποθετημένα στρατηγικά ώστε να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους. Γι’ αυτό και εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Θεωρούσα πως ήταν ασφαλές και έτσι αισθάνθηκα άνετα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσει κάποιος τα outtakes από τη φωτογράφηση. Είμαι θυμωμένη που δεν είχαν διαγραφεί αμέσως μετά την επιλογή των τελικών εικόνων. Νιώθω αμηχανία, παραβιασμένη, θυμωμένη και λυπημένη. Όχι μόνο επειδή δεν είχα συγκατατεθεί σε αυτό, αλλά και εξαιτίας του άθλιου τρόπου που οι άνθρωποι αντέδρασαν».

Με λίγα λόγια, ποιος είδε την έξαλλη (από θυμό) Ίγκι και δεν την φοβήθηκε!

 

 

Διαβάστε επίσης