Διέταξαν «σιωπή» στα ΜΜΕ τους για τη συνάντηση με FIFA/UEFA, μέχρι να μιλήσει ο Μητσοτάκης

Η ΕΠΟ μας πληροφόρησε με κάθε επισημότητα, ότι οι απεσταλμένοι της FIFA και της UEFA Γεωργίου και Λάκοβιτς είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Μάκη Γκαγκάτση, καθότι ο Ιβάν δεν το κουνάει από το Ροστόφ. Παρόντες και ο Χούμπελ, ο Φούσεκ και ο Κλάτενμπεργκ.

Τι ειπώθηκε στις συναντήσεις αυτές; Θα μας ενημερώσει κανένας. Ούτε το Σαββιδοτεχνείο, ούτε το Μαρινακέικο, ούτε το Αλαφουζοτεχνείο έγραψαν κάτι. Που σημαίνει ότι έπεσε «σύρμα» να μην γραφτεί τίποτα.

Εκείνο το οποίο πληροφορήθηκε η «Α» και η iapopsi.gr ήταν πως υπήρξε «συμφωνία κυρίων» να μην βγει τίποτα προς τον Τύπο. Γιατί έγινε αυτό; Τι έχουν να κρύψουν; Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης και Μελισσανίδης έχουν τα Μέσα. Γιατί δόθηκε εντολή «δεν γράφουμε τίποτα»;

Η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου δεν πρέπει να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα των συναντήσεων; Αυτό ήταν ένα γεγονός που έγινε μια φορά και δεν ξαναγίνεται. Πουθενά στον κόσμο οι επιτετραμμένου των δυο υπερεθνικών συνομοσπονδιών δεν έκαναν παρόμοιες συναντήσεις, με ιδιοκτήτες ομάδων.

Μήπως κρατούν όλοι τους το στόμα κλειστό περιμένοντας την «ολιστική μελέτη» των FIFA, UEFA την οποία έφερε στην κυβέρνηση και την ΕΠΟ ο Ζόραν Λάκοβιτς; Πιθανόν. Διότι αυτό ήταν το πλέον σοβαρό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των επιτετραμμένων και των ηγετών των BIG-4.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα