Διεθνές Gala Κλασσικού Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού του 18ου IDCH

Στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την Παρασκευή 6 Ιουλίου

Σε αυτήν την παράσταση Gala Κλασσικού Μπαλέτου και  Σύγχρονου Χορού, θα εμφανιστούν διακριθέντες διεθνείς χορευτές.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενοποιήσει επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές από όλο τον κόσμο, μέσα από έναν διαγωνισμό ταλέντου και τεχνικής στο Κλασσικό Μπαλέτο και στον Σύγχρονο χορό, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Απονέμοντας βραβεία σε ξεχωριστά ταλέντα, επιδιώκει να προσφέρει στους χορευτές την καλύτερη δυνατή ανταμοιβή και αναγνώριση, δίνοντας τους κίνητρα για  μια επαγγελματική  σταδιοδρομία.

Ιδρύτρια και οργανώτρια αυτού του σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος για το Κλασσικό Μπαλέτο και τον Σύγχρονο χορό, είναι η γνωστή για τις διεθνείς δραστηριότητες της, χορεύτρια και χορογράφος Κατερίνα Παυλάκη. Στα 18 χρόνια ύπαρξής του, το IDCH έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την ποιότητά του, έχει γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς για χορευτές σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, η παράσταση των νικητών θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212-2540300), την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στις 8:00΄ το βράδυ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα