Διήμερη επίσκεψη στην Μυτιλήνη ο Σταύρος Θεοδωράκης

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο στη Μυτιλήνη ο Σταύρος Θεοδωράκης. Να σημειωθεί ότι είναι τρίτη φορά που ο κ. Θεοδωράκης επισκέπτεται την Μυτιλήνη, ενώ ήταν οι πρώτος που πάτησε το πόδι του στο νησί μετά το πρώτο κύμα προσφύγων το 2015.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού την Παρασκευή το μεσημέρι (13.00) θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού Σπύρο Γαληνό, ενώ στις 14.30 θα επισκεφθεί την Υπηρεσία Ασύλου και αμέσως μετά το κέντρο υποδοχής στη Μόρια συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο νησί, Μίλτο Αποστολίδη. Και τέλος το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στις δομές του νησιού για τα ασυνόδευτα παιδιά (17.30).

Το Σάββατο το πρωί στις 10.00 θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο που διοργανώνει η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων με τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τον Δήμο Λέσβου και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου. Στο συνέδριο εκ των ομιλητών είναι και ο επίτιμος εισαγγελέας του ΑΠ Βασίλης Μαρκής, ο οποίος είναι στέλεχος του Ποταμιού. Το απόγευμα του Σαββάτου (17.00) είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην επίσκεψη του στην Μυτιλήνη θα συνοδεύει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μίλτος Κύρκος.

Διαβάστε επίσης