Διήμερη περιοδεία σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο εκπροσωπώντας την ΛΑΕ ο Στρατούλης

Το Αγρίνιο θα επισκεφτεί αύριο Παρασκευή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ Δημήτρης Στρατούλης, όπου, με κλιμάκιο από μέλη της Ν.Ε. και της Πολιτικής Επιτροπής Αγρινίου, θα επισκεφτεί τη ΔΕΗ, το Νοσοκομείο Αγρινίου και το Δήμο Αγρινίου.

Η επίσκεψη στη ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες-καταναλωτές, με εργαζόμενους και με το Διευθυντή του υποκαταστήματος, για ενημέρωση του μεγέθους του προβλήματος αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου θα το επισκεφθεί στις 11:30, όπου θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και των ιατρών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αλλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς την Αιτωλοακαρνάνικη κοινωνία. Επίσης θα έχει συνάντηση με το Διοικητή του νοσοκομείου.

Στις 13:00 θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Αγρινίου, για να συζητήσει για τα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου.

Το Σάββατο, 10 Νοέμβρη, θα περιοδεύσει το Ξηρόμερο και θα συμμετέχει στις 10 το πρωί στη συνέλευση της ΛΑΕ Ξηρομέρου με θέμα τις δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης