Δικαιολογεί από τώρα τον Αλαφούζο ο Ιβάν

Καλά το πάει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να δικαιολογήσει εκ των προτέρων τα στραπάτσα που περιμένουν τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και να ρίξει τις ευθύνες στους παίκτες. Με το καλημέρα, ο Σέρβος προπονητής ξεκαθάρισε ότι:

«Θα προσπαθήσω να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν ότι οι ευθύνες είναι δικές μας. Εμείς θα είμαστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας».

Κι όσοι ψυλλιάστηκαν ότι αυτό που θέλει ο προπονητής είναι να υψώσει ασπίδα προστασίας στον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο, δικαιώθηκαν. Γιατί αμέσως εξήγησε τι εννοούσε:

«Εάν αυτές οι ευθύνες πάνε αλλού, στη διοίκηση, τότε η αξία της ομάδας είναι χαμηλή. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Θέλω να έχω ευθύνες και μόνο τότε, με τον τρόπο αυτό, θα έχουμε πετύχει».

Ήδη από τώρα μπαίνουν τα στοιχήματα για το αν κάνει παρέλαση ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Δεν υπέγραψε εξάλλου τυχαία συμβόλαιο μόνο για έναν χρόνο. Τουλάχιστον ο Σέρβος ξέρει την ελληνική νοοτροπία και θέλει να… ξεπεράσει τον Πογιάτος.

«Όλοι μας στο ποδόσφαιρο ζούμε από τα αποτελέσματα. Δεν θεωρώ ότι ένα συμβόλαιο πολλών ετών μού εγγυάται ηρεμία»… Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλά την ισχύ του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, τους οποίους δεν θα μπορεί να συναγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Θα μπορέσει να περάσει τον Άρη ή άλλη ομάδα που θα κάνει την έκπληξη; Όπως και να έχει, ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός διατηρεί το… πλεονέκτημα του προγράμματος, καθώς δεν παίζει στην Ευρώπη, το μέλλον του Ιβάν είναι δυσοίωνο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα