Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη (φωτό)

«Τίτλοι τέλους» στη διαμάχη με τον τραγουδιστή Σπύρο Μακρή για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»  

Μπορεί κάποιες φορές να αργεί να έρθει η δικαίωση, αλλά σχεδόν πάντα έρχεται η κατάλληλη στιγμή έστω και αργοπορημένα! Έτσι όπως συνέβη πρόσφατα και με τη δικαστική διαμάχη της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, με τον τραγουδιστή Σπύρο Μακρή, σχετικά με το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε».

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε τη δικαίωση της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή για την υπόθεση της υφαρπαγής του παραπάνω τραγουδιού, από τον τραγουδιστή Σπύρο Μαγδάλη.

Συγκεκριμένα ο Σ. Μαγδάλης –με το ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής–, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου ερμήνευε και παρουσίαζε το κομμάτι σαν δικό του από τον Ιανουάριο του 2019.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στράφηκε, λοιπόν, εναντίον του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να απαντήσει με τη σειρά του ισχυριζόμενος ότι το τραγούδι είναι δικό του και μάλιστα ζήτησε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελίδη.

Σύμφωνα με την πρόσφατη όμως δικαστική απόφαση, απαγορεύτηκε στον Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί/εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε», ενώ απορρίφθηκε και η αίτησή του για ασφαλιστικά μέτρα.

Παράλληλα ο ίδιος ο Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει τέλος καλό, όλα καλά μετά την επίσημη απόφαση του δικαστηρίου.

Για το καλό όλων…

Διαβάστε επίσης