ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Παρών αύριο στο δικαστήριο ο Λαγός

Το γνωστοποίησε μέσω Twitter - Ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

Στην δίκη της Χρυσής Αυγής, που συνεχίζεται αύριο Δευτέρα θα δώσει το “παρών” ο ευρωβουλευτής και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, Γιάννης Λαγός, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με αναρτήσεις του στο Twitter.

«Το τεστ κορωνοϊού ήταν καθαρό. Ο δρόμος για Ελλάδα ειναι ανοιχτός. Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιωτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ», έγραψε ο Γιάννης Λαγός, ενώ σε άλλη ανάρτησή του καλεί σε συγκέντρωση «Εθνικιστών» έξω από το Εφετείο».

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής επίσης έγραψε στο twitter προκαλώντας: «Το πρωί της Δευτέρας στις 9 στο εφετείο γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου. δεν με φοβίζετε. ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά».

Να υπενθυμίσουμε ότι στη δίκη της Χρυσής Αυγής που είναι σε εξέλιξη, η σκυτάλη δίνεται στην ανακοίνωση των ελαφρυντικών αυτή την εβδομάδα, τα οποία και θα κρίνουν τις τελικές ποινές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα