Δίκη Φιλιππίδη – Πρωτογεράκη: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους»

Η ηθοποιός και δικηγόρος, καταθέτει σήμερα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη - «Τον ξέρω από μικρό παιδί»

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη πήγε να καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο στο Πρωινό, η ηθοποιός είπε ότι: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους. Στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας, το οποίο μπορεί να γίνεται αντιληπτό από επαγγελματίες άλλων κλάδων ωστόσο αυτές είναι οι συμπεριφορές που και η ίδια έχει δει και με κάποιον τρόπο τις δικαιολογεί».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη συμπλήρωσε επίσης ότι δεν πιστεύει αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ η κατάθεσή της ακόμα συνεχίζεται.

Νωρίτερα, η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που τη συνάντησαν εκεί.

«Μπορώ να καταθέσω πρώτα και μετά, να σας μιλήσω;», δήλωσε εμφανώς ενοχλημένη σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Στη συνέχεια, η ίδια επιβεβαίωσε πως αυτοπροτάθηκε να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ τόνισε πως μόνο το δικαστήριο θα κρίνει την υπόθεση.

«Τον ξέρω από μικρό παιδί, 20 ετών. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Πρέπει να πάω να καταθέσω. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά στις κάμερες.

Στο παρελθόν, η Βίκυ Πρωτογεράκη έχει τοποθετηθεί ξανά υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αμφισβητώντας έτσι τις καταγγέλουσες.

Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου αποκάλυψε σύμφωνα με την εκπομπή, πως θα ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των γυναικών που κατήγγειλαν τον ηθοποιό και πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα