ΔΙΚΗ Τ.Τ.: Φτου κι από την αρχή και σε 8 μήνες

Αναβλήθηκε, τελικά, και ξεκινά από την αρχή στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, μετά από 18 μήνες διαδικασίας, η δίκη για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που είχε ξεκινήσει από τις 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Όπως είπε προαναγγείλει η «ΑΠΟΨΗ», η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Μαρία Κουτέρη, υπέβαλλε στο δικαστήριο δήλωση αποχής η οποία έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα η διαδικασία να τιναχτεί στον αέρα.

Είχαν προηγηθεί μια σειρά από περιστατικά και προκλήσεις από την πλευρά της που έφεραν τη δίκη στο σημείο μηδέν!

Η κ. Κουτέρη, η οποία προήδρευε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε δεχτεί… καταιγισμό πυρών όχι μόνον από την εφέτη Αναστασία Πρίφτη, η οποία είχε ζητήσει την αυτοεξαίρεσή της, λόγω της «απρεπούς συμπεριφοράς» της, αλλά και από τον βασικό κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο του Τ.Τ., Άγγελο Φιλιππίδη, ο οποίος μέσω του συνηγόρου του Αθανασίου Βαρλάμη, ζήτησε την εξαίρεσή της από τη δίκη.

Μπροστά στο αδιέξοδο που φέρονται να προκάλεσε ο τρόπος διεύθυνσης της διαδικασίας από την κ. Κουτέρη, η οποία κατηγορείται για «απρεπή» συμπεριφορά απέναντι στη συνάδελφό της και «μεροληπτική συμπεριφορά» στον κατηγορούμενο, η ίδια οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα της δήλωσης αποχής, η οποία και έγινε δεκτή.

Διαβάστε επίσης