Δική του ομάδα θέλει ο Ζαγοράκης για να μπει στην ΕΠΟ

Δεν κατεβαίνει μόνος του στην ΕΠΟ για να πάρει την προεδρία της ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αλλά απαιτεί να πλαισιωθεί από ομάδα έμπιστων προσώπων του. Ο αρχηγός της εθνικής ανδρών το 2004, έθεσε όρους προκειμένου να πει το ναι στους BIG 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο ευρωβουλευτής που είχε εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία και πλέον είναι ανεξάρτητος, επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί σχετική πρόταση από την Κυβέρνηση, προκειμένου να ηγηθεί στην ΕΠΟ της προσπάθειας για αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν έχει ακόμη δώσει καταφατική απάντηση.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει τη στήριξη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν του φτάνει, καθώς δεν θέλει να κάνει τον πρόεδρο μαριονέτα. Έχει ενημερώσει πως μόνο αν τον πλαισιώσουν άνθρωποι στους οποίους έχει εμπιστοσύνη και το ίδιο όραμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα δεχτεί το βάρος της προεδρίας της ΕΠΟ.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει κάποιοι να μείνουν εκτός νυμφώνος. Το ποιοι θα θυσιαστούν είναι ζήτημα διαβούλευσης αυτών που έχουν τα γένια και τα χτένια. Αυτοί που έχουν το πάνω χέρι είναι λογικό να μη ρισκάρουν σε πλήρη ανατροπή των δεδομένων. Το να δεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης αντί του Σταύρου Ψαρρόπουλου, να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι βατό να συμβεί. Το να χάσει όμως την πλειοψηφία στην Ομοσπονδία είναι τεράστιο ζήτημα. Πέραν αυτού ποιοι θα μείνουν εκτός διοίκησης για να πάρουν τις θέσεις τους οι εκλεκτοί του Ζαγοράκη;

Οι ισορροπίες είναι πλέον πολύ λεπτές και οι διεργασίες των τελευταίων ημερών πυρετώδεις, καθώς οι μέρες περνάνε και η εκλογική γενική συνέλευση πλησιάζει, αν βέβαια δεν υπάρξει νέα αναβολή λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα