Δηλαδή, το όνειρο του Γιαννούλη ήταν να παίξει στη… Νόριτς;

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι, πια, παίκτης της Νόριτς, επειδή ο Γιώργος Σαββίδης, όπως έγραψε, σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη να παίξει στην αγγλική ομάδα. Αυτή, δηλαδή, ήταν η επιθυμία του νεαρού, που είναι ένα από τα καλύτερα μπακ της Ευρώπης; Να παίξει στη… Νόριτς;

Όπως μόνο η «Α» και η iapopsi.gr έγραψαν ο Γιαννούλης δόθηκε δανεικός στην Νόριτς, έναντι 1 εκατ. ευρώ. Αν πείσει, θα παραμείνει με ποσό που θ’ αποτελέσει προϊόν διαπραγμάτευσης το καλοκαίρι. Αυτά τα περί 8.5 εκατ. ευρώ είναι κουραφέξαλα για να μην γκρινιάζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ότι και καλά η ομάδα τους κάνει μεταγραφές επιπέδου… Ολυμπιακού.

Θέσαμε το εξής ερώτημα: Αν η Νόριτς προβιβαστεί στην Premier League και δεν της κάνει ο Γιαννούλης ια τον άλφα ή βήτα λόγο, θα πληρώσει στον ΠΑΟΚ 8.5 εκατ. ευρώ; Λίγο δύσκολο για έναν επαγγελματικό σύλλογο, όπως η Νόριτς.

Ο Γιαννούλης ευχαρίστησε τον Ιβαν και το Γιώργο Σαββίδη, γράφοντας:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, για την βοήθεια και την στήριξη που μου έδειξε. Ελπίζω να πάνε καλά τη φετινή και τις επόμενες χρονιές και να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργο Σαββίδη γιατί πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τόσα πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ και ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε, ευχαριστώ…».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα