Δηλώνει ΟΑΚΑ και Ριζούπολη η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν

Η σεζόν 2020-21 θα είναι η τελευταία που η ΑΕΚ θα παίζει ξενιτεμένη. Η Αγιά Σοφιά, το νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ετοιμάζεται και η παράδοσή του δεν θα αργήσει.

Για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την τελευταία μακριά από το σπίτι της, η ΑΕΚ θα ήθελε να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης. Οι συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση «έτρεξαν» σε μεγάλο βαθμό, προ κορωνοϊού. Ακόμη και τώρα οι σκέψεις προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση δεν έχουν εγκαταλειφθεί. Ωστόσο η πανδημία και οι επιπτώσεις της έβαλαν δεύτερες, λογικές, σκέψεις. Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ όπως συνηθίζει κάθε χρόνο αναμένεται να δηλώσει και το ΟΑΚΑ και τη Ριζούπολη ως έδρες της. Κάθε ομάδα πρέπει να δηλώνει δυο γήπεδα για τα εντός έδρας παιχνίδια της και η ΑΕΚ θα δηλώσει και τη νέα χρονιά και ΟΑΚΑ και Ριζούπολη.

Το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης συγκέντρωνε πολύ περισσότερες πιθανότητες πριν τον κορωνοϊό. Ωστόσο, το γεγονός ότι αναμένονται περιορισμοί στο άνοιγμα των θυρών και την προσέλευση του κόσμου για κάποιους μήνες και μετά τον Σεπτέμβριο, το ΟΑΚΑ δείχνει να προκρίνεται αυτή τη στιγμή.

Στην ΑΕΚ θα ήθελαν τη Ριζούπολη στο 100% της. Να μπορούν να ανοίξουν όλες οι θύρες και να γεμίζει με κόσμο σε κάθε αγώνα. Με τους περιορισμούς όμως λόγω κορωνοϊού το ΟΑΚΑ, που είναι το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας δίνει και μεγαλύτερη ασφάλεια στη διατήρηση των αποστάσεων και το δικαίωμα να έχει περισσότερο κόσμο η ομάδα στα παιχνίδια της, εφόσον επιτραπεί η παρουσία του.

Διαβάστε επίσης