Δήμαρχος προσφέρει βιάγκρα στους κατοίκους για να μην κλείσει το σχολείο του

Ένας δήμαρχος στη Γαλλία προσέφερε βιάγκρα στους κατοίκους. Ο λόγος είναι απίστευτος Ποιος είναι; Για να μην μπει λουκέτο στο σχολείο.

H μικρή κοινότητα Μοντερό του Παρισιού αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα που δύσκολα αμβλύνεται. Ο δήμαρχος, Ζαν Ντεμπουζί, έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν βιάγκρα στους λιγοστούς κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να κάνουν παιδιά.

Το φάρμακο βιάγκρα είναι το πρώτο φαρμακευτικό μέσο το οποίο δείχνει μια σημαντική και αξιόπιστη αποτελεσματικότητα στους περισσότερους ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία.Βοηθά τη σωματική φυσική αντίδραση στη σεξουαλική διέγερση.

«Πρέπει να σώσουμε το σχολείο», αναφέρει ο δήμαρχος. «Χωρίς αυτό, το χωριό θα πεθάνει» Και μπορεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για δωρεάν βιάγκρα να προκαλεί την θυμηδία, ωστόσο δεν είναι η μόνη, στον αγώνα των μικρών χωριών της Γαλλίας να κρατήσουν τα σχολεία τους ανοιχτά.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το νομικό πλαίσιο, οι τάξεις θα πρέπει να διαθέτουν το λιγότερο 24 παιδιά προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλά σχολεία στην επαρχία της Γαλλίας να κινδυνεύουν με λουκέτο, λόγω της έλλειψης μαθητών.

Οι δήμαρχοι ψάχνουν απεγνωσμένα αποτελεσματικές λύσεις για να λύσουν το δημογραφικό προβλημα. Ετσι, το χωριό Ασκρό στις γαλλικές Αλπεις που μετρά μόλις 160 κατοίκους, αποφάσισε να προσφέρει τρία κτίρια προς ενοικίαση σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, σε οικογένειες που θα έπαιρναν την απόφαση να ζήσουν εκεί.

Το πρόβλημα ήταν ιδιαίτερα επείγον, αφού το σχολείο του χωριού διέθετε 21 παιδιά, με το νόμο να ορίζει πως για να εξακολουθήσει να λειτουργεί απαιτούνται 24.

Διαβάστε επίσης