Δημιουργική λογιστική α-λά Βαρουφάκη: Το Open TV (ΠΑΟΚ-Ριέκα) μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Mega (Ολυμπιακός-Σλόβαν)

Μιλάμε για πολύ γέλιο και κλάμα, μαζί. Το Σαββιδοτεχνείο έχασε την μπάλα. Η Nielsen, λέει, που κάνει τις τηλεοπτικές μετρήσεις, έδωσε μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης στο ΠΑΟΚ-Ριέκα, που μετέδωσε το Open TV του Ιβάν Σαββίδη, σε σχέση μ’ αυτό του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν, που το έδειξε το Mega του Μαρινάκη.

Στο δυναμικό κοινό, σου λέει, κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Λίγο μπροστά, αλλά κέρδισε. Άρα, λένε οι δημιουργικοί λογιστές σαν τον Βαρουφάκη, Σαββιδοτέχνες, καταρρίφθηκε ο μύθος ότι η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί, όπως λέει ο Ολυμπιακός.

Κατ’ αρχάς, εκτός από το δυναμικό κοινό, 18-54, υπάρχει και το γενικό σύνολο. Αυτό γιατί δεν το δημοσίευσε το Σαββιδοτεχνείο; Αγκάθια είχε;

Πέρα απ αυτό, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Σλόβαν το έδειξε και η NOVA, ενώ του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα δεν το έδειξε κανένα συνδρομητικό. Είναι ασφαλές συμπέρασμα, συνεπώς, αυτό που γράφουν οι Σαββιδοτέχνες; Δεν είναι.

Ύστερα, για ένα ημίχρονο, τα δυο ματς συνέπεσαν. Ο ΠΑΟΚ άρχισε στις 9 κι ο Ολυμπιακός στις 10.

Αλλά τι σημασία, έχει, ρε. Το θέμα είναι να πείσουμε με σανό μπουγάτσα τα ΠΑΟΚια, ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση κι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η μισή Ελλάδα. Τώρα, αν ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο ενενήντα φεύγα, κανένα πρόβλημα. Θα πάρει την πρόκριση στην Κροατία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα