Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Συγγνώμη για τις αντιδράσεις μου»

«Όλη μου τη ζωή έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου»

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο εξέφρασε τα παράπονα κατά της διαιτησίας στους τελικούς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Με μία σειρά από stories, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» απολογήθηκε για τις αντιδράσεις του, τονίζοντας πως ο τρόπος του δεν ήταν σωστός και πως δεν επιθυμεί τη βία στα γήπεδα.
Παράλληλα, μίλησε για τις εργασίες στο ΟΑΚΑ εκφράζοντας την άποψή του πως θα μετατρέψουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού σε κάτι εφάμιλλο του NBA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Σχετικά με τις εργασίες στο ΟΑΚΑ: «Διαβάζω από το πρωί για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή κόσμου, να γίνει αγώνας Παναθηναϊκού με Σέλτικς. Ωραία θα ήταν, αλλά πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το ΟΑΚΑ. Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες, ώστε να γίνει ένα γήπεδο εφάμιλλο του NBA για να μην πω και καλύτερο και να μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τέτοιους αγώνες, να φέρνουμε τέτοιες ομάδες. Όπως όλο τον χρόνο, να έρχονται οικογένειες και παιδιά και να το διασκεδάζουν. Να είναι ένας χώρος που να έχει όλη την εβδομάδα δραστηριότητες, όχι μόνο τις μέρες του αγώνα. Να φέρνει στο κράτος, να φέρνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και πάνω από όλα ο κόσμος να έχει ένα μέρος για να διασκεδάσει.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλο μου το επιτελείο, που δούλεψε νυχθημερόν για να γίνει αυτό το πράγμα πραγματικότητα. Να ευχαριστήσω ξανά τον πρωθυπουργό, που είχε τη θέληση, τη διάθεση, την πυγμή σε ό,τι εμπόδια πήγαν να βάλουν διάφοροι σε αυτή τη συμφωνία για 49 χρόνια με τον Παναθηναϊκό».

Για τους τελικούς: «Επειδή έχουμε δείξει με κάθε τρόπο και ως σύλλογος και εγώ προσωπικά ότι δεν θέλουμε τη βία στα γήπεδα, πρέπει να απολογηθώ για κάτι. Δεν θεωρώ ότι ήταν σωστά τα πράγματα στους τελικούς, έχω τα παράπονά μου, αλλά ο τρόπος δεν είναι να βγαίνει κάποιος στο Instagram και να βρίζει ανθρώπους, διαιτητές και θεσμούς. Αυτά ήταν λάθος, υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης, ο δρόμος των εκλογών, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή όλη μου τη ζωή έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, θέλω να απολογηθώ δημόσια για τις αντιδράσεις μου. Έπρεπε να έχω αντιμετωπίσει τις δράσεις τους με πολύ διαφορετικό τρόπο, για άλλη μια φορά συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα