Δημήτρης Γιαννούλος: «Ήρθε η ώρα»

Το πρώτο τραγούδι του ανερχόμενου τραγουδοποιού και ερμηνευτή

Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος ερμηνευτής Δημήτρης Γιαννούλος μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Ήρθε η ώρα», σε δικούς του στίχους και μουσική, που κυκλοφορεί από τη Spicy.

Μετά την επιτυχία του καλοκαιρινού του medley που τον έκανε να ξεχωρίσει, φαίνεται πως «Ήρθε η ώρα» για τον Δημήτρη Γιαννούλο, τον ανερχόμενο, λαϊκό – ερωτικό τραγουδιστή από τη Μυτιλήνη, να κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο, με ένα τραγούδι το οποίο έχει την προσωπική του σφραγίδα και αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει γίνει από τη Ρούλα Κουτρουμπέλη και περιγράφει τη συναισθηματική πορεία του Δημήτρη μέσα στο τραγούδι, όπου ο ίδιος καλείται να είναι παρατηρητής του εαυτού του.

Στο video clip, ο Δημήτρης παρατηρεί τον εαυτό του μέσα από την κινησιολογική ερμηνεία του χορευτή Γιάννη Παπακαμμένου. Μέσα από τον χορευτή, βλέπει  τη διαδρομή των συναισθηματικών συγκρούσεων, αμφισβητήσεων, πτώσεων και εμποδίων που αντιμετωπίζει με τον εαυτό του και το περιβάλλον του, δοκιμάζοντας τα όριά του, αποτινάζοντας οτιδήποτε τοξικό βρίσκεται πλάι του και γύρω του, και στο τέλος «ήρθε η ώρα» να κάνει το βήμα προς τη ζωή που επιθυμεί.

 

Ο Δημήτρης Γιαννούλος γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Από πολύ μικρός ασχολείται με τη μουσική, αφού στα 14 του ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι, αλλά και να ασχολείται ερασιτεχνικά με την κιθάρα και τα ντραμς. Ο Δημήτρης πλέον ζει στην Αθήνα, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο οικονομικό της Παντείου και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα