Δημήτρης Κωνσταντάρας: «Δεν την ξέρω την κ.Γερονικολού»

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για πρώτη φορά τοποθετείται για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο. Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τηλεοπτικά πρόσωπα που του λείπουν αλλά και για τη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

«Υπάρχουν τηλεοπτικά πρόσωπα, τα οποία αποχώρησαν πάρα πολύ νωρίς για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Εμένα μου λείπουν. Η Λιάνα Κανέλλη… δεύτερη δεν υπήρξε στην ελληνική τηλεόραση, η Έλενα Ακρίτα…»

«Δεν την ξέρω την κ. Γερονικολού. Ως όμορφη κοπέλα μπορεί να τα καταφέρει, τα Χτυποκάρδια στο θρανίο δεν είναι και η Αντιγόνη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έγινε το θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου επειδή ήταν η Ελληνίδα Σάρα Μπερνάρ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε το κάτι άλλο. Το να τα βάλεις με έναν μύθο θέλει πολύ μεγάλα κουράγια και για να το κάνεις πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο να το κάνεις και όχι να αντιγράψεις απλώς το νιάου νιάου βρε γατούλα.»

«Εγώ δεν θα επέλεγα τον Νίκο Γαλανό για να κάνει τον ρόλο του πατέρα μου, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό, εμένα δεν με ρώτησε κανένας. Θα έλεγα ότι ο Κρατερός Κατσούλης θα ταίριαζε περισσότερο», σημείωσε στον φακό της εκπομπής.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα