Δήμος Βερύκιος: Συνεχίζει στο «Happy Day» και ετοιμάζεται για ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Τάκη Χατζή (φωτό)

Παρά τα όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα, ο Βερύκιος παραμένει (πιστός) στον «Alpha»

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» παραμένει όπως φαίνεται ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, διαψεύδοντας έτσι τη φημολογία ότι ίσως και να αποχωρούσε, αρχικά λόγω της μείωσης της διάρκειας που είχε η παρέμβασή του στην εκπομπή «Happy Day»,  και στη συνέχεια λόγω της διακοπής αυτής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χαρακτηριστική «πινελιά» που έβαζε μέχρι πρότινος με την παρέμβασή του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα –όπως αναφέρει το «zappit.gr»– θα ξεκινήσει από τοn Σεπτέμβριο και καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή στον «Alpha 98,9» μαζί με τον συνάδελφό του Τάκη Χατζή από τις 08:00-10:00.

Η παραπάνω ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι η συνεργασία του Δήμου Βερύκιου με τον «Alpha» δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη μέρα που έγινε η συμφωνία Κοντομηνά-Βαρδινογιάννη, ο δημοσιογράφος συμπεριλαμβάνεται στους τρεις «προστατευόμενους» του Δημήτρη Κοντομηνά (Μ. Μαλελής, Μ. Κεφαλογιάννης, Δ. Βερύκιος).

Άρα, όλα όσα κυκλοφορούσαν ως φήμες στο διαδίκτυο περί απομάκρυνσης Βερύκιου από τον «Alpha» παρέμειναν ακριβώς αυτό: φήμες…

Διαβάστε επίσης