Δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ρος από τον Γουίλ Σμιθ

Το χαστούκι που θα μείνει στην ιστορία των Όσκαρ - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του

Αν ένα πράγμα έμεινε από την φετινή απονομή των Οσκαρ αυτό ήταν σίγουρα το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή Κρις Ροκ μετά από ένα κακόγουστο αστείο του τελευταίου για την γυναίκα του Σμιθ Τζέιντα Πίνκετ.

Η Ακαδημία μετά το σάλο ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνα σε βάθος και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να αφαιρεθεί το Όσκαρ από τον διάσημο ηθοποιό μετά την πράξης βίας.                                                                                     Ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Κρις Ροκ αλλά και από τους συντελεστές της ταινίας King Richard, που του χάρισαν το βραβείο Α’ ανδρικού Ρόλου. Η συγγνώμη ειπώθηκε μέσω ανάρτησης του σταρ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη Κρις. Ξέφυγα και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

»Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένειά μου στην ταινία του King Richard.

»Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη» έγραψε ο Γουίλ Σμιθ.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα