Δημόσια συγγνώμη του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ για Αναστασιάδη

Νέα εσωτερική διαμάχη στην εθνική ομάδα μετά την αποτυχία και με την Αρμενία και μία ακόμα ένδειξη ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για ν’ αποχωρήσει από τον πάγκο ο Άγγελος Αναστασιάδης. Με δημόσια συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης στηρίζει την αντικατάστασή του ομοσπονδιακού τεχνικού και αφήνει αιχμές για τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το ματς με την Αρμενία.

Ο Νίκος Βακάλης τοποθετήθηκε δημοσίως στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κι έγραψε για όσους βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από την αξιοπρέπειά τους (εννοώντας τις δηλώσεις Άγγελου μετά το ματς).
Το Νο.2 της ελληνικής ομοσπονδίας, ζητάει συγγνώμη που στήριξε την επιλογή Αναστασιάδη και ομολογεί πως θεωρούσε ότι μπορεί να αναστήσει την ομάδα, αλλά παραδέχεται ότι «δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι»!

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη:
«Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης