Δημοσιογράφος σώθηκε από καρκίνο λόγω μιας παρατηρητικής τηλεθέατριας

Δημοσιογράφος σώθηκε από τον καρκίνο λόγω μιας τηλεθέατριας. Tι συνέβη; Αξίζει να το διαβάσετε στις παρακάτω γραμμές.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο όταν η δημοσιογράφος Βικτόρια Πράις βγήκε στον «αέρα» για να μεταδώσει το ρεπορτάζ της στο κανάλι καναλιού WFLA στην Τάμπα της Φλόριντα.

Αμέσως μια τηλεθάτρια της έστειλε email, το οποίο ανέφερε: «Γεια. Μόλις σε είδα στις ειδήσεις. Με ανησύχησε ο όγκος στο λαιμό σου.

Σε παρακαλώ, τσέκαρε τον θυρεοειδή σου. Μου θυμίζει τον δικό μου λαιμό, και στην περίπτωσή μου εξελίχθηκε σε καρκίνο. Να προσέχεις».

Η Πράις μάλιστα δημοσίευσε το συγκεκριμένο μέιλ για να ενημερώσει τους ακολούθους της. Το θετικό για εκείνη ήταν ότι άκουσε την ανησυχία της τηλεθεάτριας και υποβλήθηκε στις αναγκαίες εξετάσεις. Αυτές επιβεβαίωσαν ότι είχε καρκίνο στον θυρεοειδή και αυτός επεκτεινόταν στους λεμφαδένες της

Με νέο μήνυμά της η δημοσιογράφος ενημέρωσε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου του θυρεοειδή της, αλλά και μερικών λεμφαδένων της.

«Αν δεν είχα πάρει ποτέ αυτό το email, ποτέ δεν θα τηλεφωνούσα στον γιατρό μου. Ο καρκίνος θα συνέχιζε να επεκτείνεται. Είναι μια τρομακτική σκέψη», έγραψε η ρεπόρτερ.

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων στη γυναίκα που μπήκε στον κόπο να μου γράψει. Δεν είχε απολύτως καμία υποχρέωση, αλλά το έκανε», σημείωσε.

«Ως δημοσιογράφος, ήμουν σε πλήρεις ρυθμούς από την έναρξη της πανδημίας. Ατελείωτες βάρδιες σε έναν ατελείωτο κύκλο ειδήσεων. Προσαρμογή στην απομακρυσμένη ροή εργασίας και στην περίπτωσή μου, ένας νέος ερευνητικός ρόλος. Καλύπταμε την πιο σημαντική ιστορία υγείας του αιώνα, αλλά η υγεία μου ήταν το πιο μακρινό στη δικό μου μυαλό».

Η Πράις έστειλε email στον «φύλακα άγγελό» της, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα