«Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς είμαστε η Παρτιζάν»

«Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που παίζει χρόνια στο Champions League. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό σκορ ενόψει του επαναληπτικού της Αθήνας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού –ενόψει των αναμετρήσεων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League- έπλεξε ο προπονητής της Παρτιζάν, Μίροσλαβ Τζούκιτς. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Λεονάρντο είναι πιθανό ακόμα και να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζούκιτς:
Για τη συγκέντρωση της Παρτιζάν μετά το 6-1 με την Μάτσβα: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το ματς με τη Μάτσβα. Αλλά ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, όπως και εμείς. Είναι 180 λεπτά που θα δείξουν την αλήθεια για την πρόκριση»

Για το ποιο αποτέλεσμα θα προτιμούσε πριν τη ρεβάνς: «Οποιαδήποτε νίκη μετά από το 0-0».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε πέρυσι από τη Χάποελ Μπερ Σεβά: «Εγώ θεωρώ τον Ολυμπιακό πολύ ισχυρή ομάδα. Εμείς είμαστε επίσης ισχυροί. Θα τους πιέσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα πριν πάμε στην Αθήνα. Είναι δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς είμαστε η Παρτιζάν».

Για τα νεότερα με τον Λεονάρντο και αν αγωνιστεί: «Ο Λεονάρντο ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα χθες. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους 11 που θα παίξουν αύριο. Είναι πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα».

Για το ότι ως παίκτης της Ραντ είχε νικήσει τον Ολυμπιακό: «Νικήσαμε, αλλά δεν προκριθήκαμε. Αυτή τη φορά θέλω να προκριθώ».

Για τον ποιο παίκτη του Ολυμπιακού ξεχωρίζει: «Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι σκληρή ομάδα με καλούς παίκτες. Πρέπει να σταματήσουμε τα μπακ τους που συμμετέχουν στην επίθεση, πρέπει να τους σταματήσουμε στην επίθεση γενικότερα και χρειάζεται να το κάνουμε σε κάθε φάση του αυριανού αγώνα».

Για τα πλεονεκτήματα της Παρτιζάν και αν ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα με την ατμόσφαιρα: «Στο ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο να μιλάμε για σεβασμό και ποια τα πλεονεκτήματα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να τους σεβαστούμε όσο πρέπει. Αλλά εμείς είμαστε Παρτιζάν. Θα παίξουμε με ένα μεγάλο Ολυμπιακό αλλά τώρα αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει που είμαστε στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Η ατμόσφαιρα είναι σημαντικό κριτήριο. Οι οπαδοί μας θα είναι ο 12ος παίκτης και τους θέλουμε να μας βοηθήσουν για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον Ταβάμπα και αν αγωνιστεί μαζί με τους Λεονάρντο και Τζούρτζεβιτς στην επίθεση: «Έπαιξε πάρα πολύ καλά ο Ταβάμπα μαζί με τον Ούρος. Θα δούμε, όλα είναι πιθανά, όλοι είναι πιθανό να παίξουν αύριο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα