«Δίνετε κίνητρο στους νέους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε το μεσημέρι της Τετάρτης την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Κάρολος Παπούλιας, αφού συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου, τους τόνισε ότι σε μία περίοδο κρίσης χαράζουν τους δρόμους για το πώς πρέπει να μάχονται οι νέοι και να κερδίζουν.

Στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης, ο κ. Παπούλιας έδωσε σε όλα τα μέλη τιμητική πλακέτα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του χάρισαν μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους, μία φανέλα της ομάδας με το νούμερο «1» στην πλάτη (η οποία ήταν αρκετά… μεγάλη για τον σωματότυπο του Προέδρου) και το όνομά του και 2 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, τα οποία έβαλε στην τσέπη με επιδεικτικό τρόπο, σκορπίζοντας το γέλιο στην αίθουσα.

pap1 pap2

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε το εξής μήνυμα: «Θέλω να σας συγχαρώ για αυτό που καταφέρατε. Το μέγεθος της επιτυχίας σας είναι τεράστιο αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερα από όλα είναι το μήνυμα που περνάτε. Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε μία περίοδο κρίσης χαράζετε τους δρόμους για το πώς μέχρι να μάχονται οι νέοι για να κερδίζουν. Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρεθήκαμε σε Final 4, αλλά δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγχαρητήρια γιατί ανοίγεις την αγορά για τους Έλληνες προπονητές που έχουν λαμπρό μέλλον».

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες».

Ενώ ο αδελφός του, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: «Κάναμε την Ελλάδα να πανηγυρίσει. Αυτή η ομάδα με τον τρόπο που μάχεται κάνει περήφανους τους φίλους του αθλήματος ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. Σας ευχαριστούμε πολύ».

pap3 pap4 pap5 pap6 pap7

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα