«Δίνω όλο το συμβόλαιο, αν μου φέρουν βίντεο»

Ο Ρούμπεν Πουλίδο προκαλεί όποιον έχει στη διάθεσή του βίντεο με τον ίδιο να πετάει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη στη φισούνα, να το προσκομίσει και να κερδίσει… όλο το ποσό του συμβολαίου του! Μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό των «κίτρινων», ο Ρούμπεν Πουλίδο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με αυτό που συνέβη μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Σέβομαι απόλυτα τη γνώμη του κόσμου. Όμως, από την άλλη, αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν ορισμένα ΜΜΕ μου προσάπτουν γεγονότα και περιστατικά, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Μάλιστα πήρα την απόφαση να προσφέρω όλο το ποσό του συμβολαίου μου σε όποιον φέρει βίντεο, σύμφωνα με το οποίο, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, μπαίνοντας στη φυσούνα των αποδυτηρίων πέταξα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Και το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι μέρος σε κάτι που τώρα δημιουργείται παρά σε κάτι το οποίο καταστρέφεται.

Η μοναδική μου πρόθεση ήταν να συγκεντρώσω τους συμπαίκτες μου για να χειροκροτήσουμε και να ευχαριστήσουμε με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθεί.

Πρόθεσή μου είναι να βοηθάω τον κόσμο για να έρχεται στο γήπεδο και αυτοί από την πλευρά τους να μας βοηθάνε για να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα.

Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων, ώστε να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο.

Αυτό που ζητάω από τον κόσμο είναι να βοηθάει να φτιαχτεί η ομάδα και όχι να καταστρέφεται».

Διαβάστε επίσης