Διώχνει Μπόλονι, παίρνει Αναστασίου! “Τριφυλλάρα παίξε λίγο μπάλα, θα μας περάσει κι η Καμπάλα”

Μέχρι εδώ ήταν. Ο Αλαφούζος πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξεφορτωθεί τον Μπόλονι. Και να φέρει τον Αναστασίου, τον οποίο είχε διώξει το Νοέμβριο του 2015. Πάντα ήταν υπέρ της ανακύκλωσης ο Γιαννάκης.

Ο Αλαφούζος κάτι έπρεπε να κάνει γιατί βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μετά ην 3η σερί ήττα από τον ΠΑΣ και έκανε. Αυτό είναι όλο. Ότι και καλά, αφουγκράστηκε το λαό που είναι στα κάγκελα.

Ξέρει να παίζει με το ένστικτο του κόσμου ο Αλαφούζος. Δέκα χρόνια στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, έμαθε. Απολύει τον προπονητή και να μην φτάσει να τον πάρει αυτόν η μπάλα. Πάει ο φουκαράς ο Μπόλονι. Από δω πήγαν κι άλλοι.

Έτσι είναι. Βγάζει από πάνω την ευθύνη ο Γιάννης Αλαφούζος. Σαν στιβαρός ηγέτης παίρνει την μεγάλη απόφαση να διώξει τον προπονητή. Και ποιος τον έφερε τον Ρουμάνο; Ο ίδιος; Ποιος έφερε τον Πογιάτος; Ο ίδιος. Και δεν έχει καμία ευθύνη γι αυτό;

Στάχτη στα μάτια των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι η απομάκρυνση του Μπόλονι. Όχι ότι ο Ρουμάνος είναι καμία ιδιοφυία, αλλά ο Αλαφούζος τον πήρε για να μπορεί να τον απολύσει όποια ώρα και στιγμή αν δεν προχωρούσε καλά το έργο.

Και φέρνει τον Αναστασίου, τον οποίο είχε διώξει μετά τον αποκλεισμό από μία Καμπάλα, κάπου εκεί στα βάθη της Ασίας είναι αυτή η ομάδα. Ένας Ντοντό τον είχε ξεφτιλίσει τον Παναθηναϊκό.

Πρόχειρος ήταν ο Αναστασίου στην Ολλανδία, τον παίρνει ο Αλαφούζος. Κι άμα ο Παναθηναϊκός δεν βγει στην Ευρώπη, θα τον κρατήσει; Και πως να βγει στην Ευρώπη, ρε, Ποιους παίκτες έχει;

Θα γίνουν καλύτεροι με τον Αναστασίου όλοι οι άμπαλοι που κουβάλησαν οι Ντρεοσίδες και οι Ρόκες; Τότε που ήταν ο Αλαφούζος όταν έρχονταν κάτι Χουνκάρ και Σάντσεθ Αϊτόρ και ο γερο Μαουρίσιο που δεν αντέχει την γεροσύνη του;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα